Wilt u liever per mail bestellen? Neem dan contact op met de Klantenservice via info@ldc.nl
Prijzen zijn onder voorbehoud van typfouten en tussentijdse wijzigingen.


Te bestellen artikelen:
Nummer Artikel Prijs Aantal
Studiegidsen
515969 Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs 2018
Nieuwe editie
ProductDeze meer dan 600 pagina's tellende gids, bevat alle opleidingen op mbo-niveau. U vindt hier alle adressen van opleidingsinstellingen en opleidingen. Ook opleidingsoverzichten op basis van competenties uit de kwalificatiedossiers, toelatingseisen, opleidingsprogramma en doorstroommogelijkheden zijn in de mbo-studiegidsen meegenomen.
515970 Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs 2018 + weblicentie
Nieuwe editie
ProductDeze meer dan 600 pagina's tellende gids, bevat alle opleidingen op mbo-niveau. U vindt hier alle adressen van opleidingsinstellingen en opleidingen. Ook opleidingsoverzichten op basis van competenties uit de kwalificatiedossiers, toelatingseisen, opleidingsprogramma en doorstroommogelijkheden zijn in de mbo-studiegidsen meegenomen. In de online gids treft u verwijzingen aan naar de desbetreffende pagina in de papieren gids. U zoekt online ook heel makkelijk op competenties. Een onmisbare aanvulling dus! De weblicentie is geldig tot 1 december 2018.
515971 Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs 2018 + weblicentie (abonnement)
Met een abonnement op de Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs bent u altijd verzekerd van de meest actuele opleidingsinformatie. U ontvangt bovendien korting op de losse verkoopprijs.
515964 Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs 2018 (abonnement)
Met een abonnement op de Studiegids Middelbaar Beroepsonderwijs bent u altijd verzekerd van de meest actuele opleidingsinformatie. U ontvangt bovendien korting op de losse verkoopprijs.
515965 Studiegids Hoger Onderwijs 2018
Nieuwe editie
ProductIn de Studiegids hoger onderwijs 2018 vindt u onder meer uitgebreide informatie over alle opleidingen binnen het hoger en wetenschappelijk onderwijs: instroomrechten vanuit het middelbaar en voortgezet onderwijs, doorstroommogelijkheden na hbo en wo, bachelor- en masteropleidingen, het (informatie)adres en contactgegevens van de onderwijsinstellingen.
515966 Studiegids Hoger Onderwijs 2018 + weblicentie
Nieuwe editie
ProductDe Studiegids hoger onderwijs 2018 is eveneens verkrijgbaar in combinatie met een online licentie. In de online gids treft u verwijzingen aan naar de desbetreffende pagina in de papieren gids. U zoekt online ook heel makkelijk op bijvoorbeeld sectoren, opleidingsnaam, niveau. Een onmisbare aanvulling dus! De weblicentie is geldig tot 1 december 2018.
515968 Studiegids Hoger Onderwijs 2018 + weblicentie (abonnement)
Met een abonnement op de Studiegids Hoger Onderwijs bent u altijd verzekerd van de meest actuele opleidingsinformatie. U ontvangt bovendien korting op de losse verkoopprijs.
515967 Studiegids Hoger Onderwijs 2018 (abonnement)
Met een abonnement op de Studiegids Hoger Onderwijs bent u altijd verzekerd van de meest actuele opleidingsinformatie. U ontvangt bovendien korting op de losse verkoopprijs.
Boeken
999999 De toekomst van de leerling, door: Rupert Spijkerman en Margriet Bienemann.
Te bestellen via bol.com
ProductDe toekomst van de leerling
door: Rupert Spijkerman en Margriet Bienemann

Een informatief en praktisch boek voor mentoren in het voortgezet onderwijs bij de loopbaanbegeleiding van hun leerlingen.

Bestellen en meer info via: bol.com
999991 De Ondernemende Ondernemer
Te bestellen via info@ldc.nl
ProductDe Ondernemende Ondernemer, leer jezelf ontwikkelen tot een entrepreneur. Op een luchtige en vlot leesbare wijze gaat Martijn Driessen in op wat ondernemerschap is en wat je er voor nodig hebt. Aan de hand van de praktijkvoorbeelden in het eerste deel van het boek en het wat theoretischere tweede deel legt Driessen de psychologie van de ondernemer bloot.
Door: Martijn Driessen, auteur van de E-scan.
Prijs: € 17.95

Bestellen en meer info via: info@ldc.nl.
610000 Loopbaandilemma's
ProductIn deze volledig herziene uitgave van Loopbaandilemma's zetten de auteurs Wouter Reynaert en Rupert Spijkerman de methodiek voor loopbaanbegeleiding in al haar eenvoud neer.
De loopbaancirkel is gereduceerd tot drie open dimensies: motivatie, opvattingen en leerhouding. Deze zijn per individu en per situatie anders in te vullen. Verder is de methodiek aangescherpt in een tweefasenmodel, waarbij de auteurs voor de verkennende fase aanwijzingen geven. De hulpmodellen uit de vorige uitgave zijn geactualiseerd en aangevuld. De actuele casussen uit het boek geven de loopbaanprofessional handvatten mee voor de alledaagse praktijk. In het laatste deel van het boek besteden de auteurs aandacht aan de ontwikkeling van de loopbaanbegeleider zelf.
Loopbaandilemma's is een boek voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met loopbanen. Daarnaast is het een werkboek voor studenten van P&A-opleidingen.

A5-formaat, 164 pagina's
Werkboeken
610107 Werkboek Levensloop en Loopbaan
Aanbieding: nu 50% korting op de oorspronkelijke prijs van € 51.50
ProductHet werkboek is geschikt voor mensen die kritisch willen kijken naar hun levens- en loopbaanervaringen. Het boek fungeert als een leidraad om inzichtelijk te krijgen wat de invloed van gemaakte keuzes is op hun leven.

A4-formaat, 63 pagina's
610108 Werkboek Toekomstvisie
Aanbieding: nu 50% korting op de oorspronkelijke prijs van € 51.50
ProductDit werkboek kan een uitgangspunt zijn voor uw kandidaten om te groeien naar Persoonlijk Leiderschap. Toekomstvisie laat mensen kritisch kijken naar hun ervaringen en de invloed daarvan op hun leven. (In combinatie met het werkboek Autonomie.)

A4-formaat, 69 pagina's
610109 Werkboek Autonomie
Aanbieding: nu 50% korting op de oorspronkelijke prijs van € 51.50
ProductDit werkboek kan een uitgangspunt zijn voor uw kandidaten om te groeien naar Persoonlijk Leiderschap. Autonomie laat mensen kritisch kijken naar hun ervaringen en de invloed daarvan op hun leven. (In combinatie met het werkboek Toekomstvisie.)

A4-formaat, 103 pagina's
610213 Werkschrift Loopbaanspel (per 10, excl. het loopbaanspel))
ProductHet Loopbaanspel is uitverkocht, maar u kunt nog wel de werkschriften bestellen. Het loopbaanspel bestaat uit een doosje met 150 kaartjes met vragen over werk, over jezelf en groepsopdrachten. De werkschriften helpen om structuur te geven aan de antwoorden op de vragen.

Pakket van 10 werkschriften (A5 formaat, 12 pagina's).

Let op: dit pakket bevat alleen de werkschriften die horen bij het loopbaanspel. Het loopbaanspel zelf is geen onderdeel van dit pakket.
Bedrag:
BTW 6%:
Verzendkosten:
Administratiekosten (abonnementen):
Totaal bestelling:
Velden met een * zijn verplicht.
Organisatie
Uw referentie/inkoopnr*
Indien u het referentie/inkoopnr niet weet, vul dan n.v.t. in.
Naam organisatie *
Locatie
Org.adres straat/nr *
Org.adres postcode * Plaats * 
Contactpersoon
Aanhef De heer Mevrouw
Voorletters * Tussenvoegsel Achternaam *
Functie
Afdeling
Telefoon *   E-mail * 
Leveringsadres
Leveringsadres gelijk aan organisatieadres
T.a.v. (naam/afdeling)
Leveradres straat/nr *
Leveradres postcode * Plaats * 
Factuuradres
Factuuradres gelijk aan organisatieadres
Factuuradres gelijk aan leveradres
T.a.v. (naam/afdeling)
Factuuradres straat/nr *
Factuuradres postcode * Plaats * 
Opmerkingen
Voorwaarden
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
Klik op de knop [Bestellen] en uw bestelling wordt naar de Klantenservice verzonden. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling per e-mail.